26 Haziran 2013 Çarşamba

Zayıflamak İçin 3 Öneri


Kilo vermek ister misiniz? İsterseniz çok kolay, zorlanmadan kilo verebilirsiniz. Sağlıklı kilo verme yöntemleri ile artık zayıflayacaksınız.
1. TV kapatın ve bir Arkadaşınla Yürüyüşe git
TV izlerken yorgun olduğunuzda rahatlatıcı, ama yorgunluk için en iyi tedavi egzersiz olduğunu biliyor muydunuz? Sizin sağlık iyileştirilmesi, sisteminizden stres hormonları ortadan kaldırır, çünkü egzersiz, uzun bir stresli bir günün sonunda özellikle yararlıdır.
Sadece ayakkabı bir çift koymak ve açık olsun: blok etrafında basit bir yürüyüş, hatta on dakika, sizi serinletecek, ve kilo kaybı için yolda ayarlayın.
Bir arkadaşı ile bunu zaman yürüyüş çok eğlenceli. Bir kilo kaybı dostum bulmak, böylece birlikte yürüyüşler için gidebilirsiniz.Hatta yerel alışveriş merkezi etrafında, her yerde yürüyebilir çünkü Yürüyüş (gıda hizmet veren yerlerden kaçının.) Eğlenceli bir egzersizdir
2. Ücretsiz Gıda: Her Öğün de Fiber yiyin!
Sebze ve meyveler sadece beslenme ile dolu değil, aynı zamanda çok-ihtiyaç lif vücut verir. Onlar doldurmak ve kalori genellikle düşüktür, bu nedenle ücretsiz gıda olarak onlara bakabilirsiniz. (Izlemek için gereken tek sebze patates, ama hatta patates, pişmiş ya da buharda zaman, pound, sterlin çok az kalori var.)
Ücretsiz gıda olarak sebze bakmak, ve her gün onları yakalayın. Harika sebze yemek tarifleri istiyorsanız, sağlıklı sebze yemek tarifleri odaklanan bir yemek kitabı bulmak.
3. Kilo Kaybı İlerleme bir Dijital Günlüğü oluşturma
Aynaya bakıp Nefret? İşte ayna arkadaşınızın yapmak için: bir dijital günlük başlar.
Dijital fotoğraf makinesi ile kendinizi bir fotoğraf çekmek ve bir dijital günlük olarak fotoğrafları saklamak. Fotoğrafları kilo kaybı kayıt ve devam etmek için size ilham kaynağı olacak. 
"Gerçekten Lose You Ağırlık Ve Tamamen sadece 10 hafta içinde Your Life Dönüşümü Can Olası Olabilir ...?"

0 yorum:

Yorum Gönder