5 Haziran 2012 Salı

Zayıflamak için değişiklik yapın

Günlük yaşamınızda değişiklik yapmanın davranışlarla ilgili olduğu kadar zihinsel olduğunu da biliyor muydunuz? Zayıflamak için değişiklik yapın ideal kiloya ulaşın.

Olumlu olun;
Kilolarınız yüzünden kendinizi suçluyorsanız, kilolarınız için üzülüyorsanız, ruh haliniz ağustos ayında kalabalık otobüsten daha kötü ise, ilk işiniz yeniden odaklanmak olmalıdır. Ne yapabileceğinizi, nasıl yapabileceğinizi, neden sizin için iyi bir adım olduğunu ve nasıl başarıya ulaştırdığını düşünmeniz gereklidir. Zayıflama oyununda özgüveniniz daima tüm olumsuzlukları yenecektir.

Biraz destek alın;
Kendiniz bilmeyebilirsiniz fakat dünyanız aslında sabotaj yapan kişilerle doludur. Mesela her cuma günleri toplantıya tatlı getiren harika patronunuz. Üzgün olduğunda kendi yediği gibi sizi de yemeye zorlayan arkadaşlarınız.Bir günü kutlamak için bir kase dolusu peynirli cips öneren eşiniz. Niyetleri kötü olmayabilir ancak gönlünüzü almak için size zarar verdikleri çok açık belli. Zayıflamak istiyorsanız bu amaçta sizinle beraber olan kişilerle beraber bir yolda yürümek çok büyük başarılar sağlayabilmektedir. İnternette çok fazla zayıflama kulüpleri bulunmakta, bunlara katılabilirsiniz.

Bir adım atın;
Küçük hareketler sevgiden rüşvete kadar bir çok şey için işaret olabilir. Bu tür anlam taşıyan küçük hareketler, değişim psikolojisi yaratacaktır. Bir spor kulübüne üye olmak, bir evcil hayvan sahibi olmak olabilir. Küçük gibi görünen böyle değişikler yapmanız uzun vadeli başarılar sağlayacaktır. Size zarar veren tüm besinleri kendinizden uzaklaştırın ve yaptığınız her şeyi not alın. Böylece nereden nereye geldiğinizi gayet iyi görebilirsiniz.


Kaynak Linki : http://www.kaparihapi.com/zayiflamak-icin-degisiklik-yapin.htm

0 yorum:

Yorum Gönder