2 Aralık 2013 Pazartesi

Boy uzatmanın püf noktaları

Başlık : Boy uzatmanın Püf noktaları boy uzatmanın yolları gün geçtikçe artmakta olup, artık kısa kalmak zor hale geldi günümüzde.
 Doğru şekilde Bu kişiler kendi yüksekliği nedeniyle sorunlar ve dünyada ayrımcılığa maruz eğilimi olabilir. Öte yandan, orada da yükseklikleri belki 5 "6" ya da 5 "9", sadece iyi bir grup insan var, ama onlar hala yüksekliğini artırmak istiyordu; büyük olasılıkla, bu insanların ulaşmak için ekstra yüksekliği gerekli Böyle büyük bir basketbol oyuncusu veya bir yüzücü olmak gibi hayallerini,. Eğer bu gruplardan birinde olabileceğini düşünüyorsanız, bunu hissettiğini biliyorum, ama hepsi değil umut kaybolur. Yüksekliği bir insanın bir kere geçti ergenlik geliştirilmiş olamaz popüler inançların rağmen, hala orada kişinin büyüme etkisi birkaç bacak egzersizleri, ve sana göstermek üzereyim. boy uzatıcı site olarak açılmış bir kaç web sitesinden ise faydalanabilir, bilgiler dışında orada satılan ürünlerden de satın alabilirsiniz.
Boy uzatmanın belli başlı yöntemleri bu sitelerde paylaşılmaktadır. iyi bir bacak egzersiz tekme olacaktır. Hepsi de herhangi bir alet gerekmez, çünkü tekme kolay bacak egzersiz. Tekmeleme önerilen yöntem bir tekme dışarı ek sonra bacak uzatmak için birini gerektirir ön ek tekme vardır. Bu, bacak yerden, yaklaşık iki metre, hatta altmış santimetre olması gerekir ve hızlı bir tekme olması gerektiğini not edilmelidir. Tekme büyütmek ve uzatmak için zorlayarak, uyluk kemiği basınç vererek bacağın büyümesini sağlar. Sonra, kesinlikle bisiklet denemek isterim. Bisiklet egzersiz ve uzatmak bacaklar, hem de keyifli bir egzersiz olmanın en iyi yollarından biridir. Eğer bisiklet başlamadan önce Ancak, ilk hakkında 2-4 inç yüksek bisiklet koltuğu yükseltmek gerekir. Bu size bisiklet gibi germek için bacaklarınızı zorlamak için yardımcı olacaktır. Önce bir yükseltilmiş koltuk kullanarak döngüsü çalıştığınızda Muhtemelen garip hissediyorum, ama sonunda buna alışması olacaktır. Eğer if you can, bir sabit bisiklet kullanırsanız daha kolay ve daha güvenli hale getirmek için, bu en iyisidir. Son olarak, siz de atlayabilir.
Daha yorucu olabilir rağmen, atlama kemikleri germe bacağın büyümesini yardımcı olacaktır. Daha etkili olmak için, tek tek mümkün olduğunca yüksek atlama bunu yapmalıyım, dinlenme, sonra tekrar atlamak. Her iki bacak ya da sadece biri ile yapabilirsiniz. Bir çeşitlilik eklemek istiyorsanız, siz de bu egzersiz için atlama ipi kullanabilirsiniz. boy nasıl uzatılır diye sorarsanız bu egzersizleri tavsiye edilir. Azim ve bu egzersizleri yapmak özveri gerekir, ama sonuç pişman olmazsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder