2 Nisan 2013 Salı

Lipitabs



Yemek Yiyerek Form’da Kalma Devri Başlıyor ! Sıkıcı Diyet Programlarından Sıkıldınız mı ?

Lipitabs Kito Kompleks Efervesan Tablet !

Günlük öğünlerde tüketilen yiyeceklerin içerisinde yağ bulunmaktadır. Yağ vücut’ta depolanarak karın, göbek ve basen bölgelerinde yağ oluşumuna sebebiyet verebilmektedir. Öğünlerde tüketilen yiyeceklerin içerisinde bulunan yağ vücut’ta birikerek bölgesel yağ kitlelerinin oluşumuna neden olan önemli bi husustur. Vücut tarafından depolanan yağlar’ın bir kısmı sağlıklı vücut için kullanılırken geriye kalan fazla yağlar ise bölgesel yağ fazlalıkları olarak ortaya çıkar. Lipitabs’ın içeriğinde bulunan kito kompleks solusitan ile öğünlerde tüketilen yiyeceklerde bulunan yağlar güvenli bir şekilde yiyeceklerden çıkarılır, doğal yollardan dışarı atılır, kilo kontrolü sağlanmış olur.



Her yağlı öğünde Lipitabs Efervesan Tablet !

Lipitabs’ın özel formülünde solusitan yer almaktadır, solusitan yağları mıknatıs gibi kendine çeken etkin bir maddedir. Lipitabs hap yada kapsül değildir. Lipitabs kito kompleks suda çözünen yapıya sahip efervesan tablet’tir.

Lipitabs’ı kito kompleksi hem kadınlar hemde erkekler kullanabilir.


Öğünlerden önce ve öğün esnasında tükettiğiniz Lipitabs efervesan tablet yediğiniz yiyeceklerdeki yağları kendine çeker, doğal yollardan dışa atılımını sağlar. Lipitabs kito kompleks efervesan tablet ilaç değildir, doğal etkiye sahip bitkisel besin takviyesidir.


Solusitan (Lipokes) Nedir ?

Solusitan güçlü yağ emicidir. Solusitan’ın diğer bir adı ise Lipokes’dir. Solusitan öğünlerde tüketilen yiyeceklerde bulunan yağı mıknatıs gibi kendine çekerek vücut’ta fazla yağ depolanmasını engeller doğal yolları kullanarak dışa atılımını sağlar. Doğal olan solusitan fiber yapıya sahip olup vücut tarafından sindirilmez bu sebep ile vücut’ta fazla yağ molekülleri birikmez sağlıklı kilo kontrolü sağlanmış olur.



Lipitabs Kullanımı Nasıldır.

Lipitabsı yemeklerden önce yada yemek esnasında kullanabilirsiniz. 1 tablet lipitabsı bir bardak soğuk suyun içerisine atıp erimesini bekleyip öyle kullanmalısınız.

Solusitan® Kullanımı

LineaTabs Solusitan Nasıl Kullanılır: 1 bardak (250ml) soğuk suyun içinde 1 efervesan tableti eriterek günde 2 kez kullanabilirsiniz.



lipitabs kullanarak rahatça zayıflayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder