14 Ocak 2014 Salı

Vitiligo Hastalığı için Etkili Kremler

Lökoderma vücudun farklı bölgelerinde beyaz lekeler veya noktalar tarafından açıklanan ortak bir cilt bozukluğu, olduğu gibi Vitiligo hastalığı, yaygın biliyorum. Bu bölünme, çeşitli desen görünümüne gelebilir. Bu hastalık tüm dünyada, binlerce yıl boyunca fark edilmiştir. Bu yaygın bir düzensizlik ve cinsel kategori, ırk ya da kişinin yaşı ile ilgili olarak bu oluşum içinde önemli bir fark yoktur. Sadece yaklaşık 1 her 100 kişiden bu rahatsızlıktan muzdarip. Vitiligo kremi
Vitiligo çeşitli kategorilerde sınıflandırılabilir olabilir ama şu iki grup kolayca anlaşılır.
Vitiligo Genelleştirilmiş tip genellikle vücudun her iki tarafında düzenli beyaz lekeler gibi bakış girer. Vitiligo Bu tür ikili Vitiligo olarak kabul edilmektedir. Vitiligo tedavisi Bugünlerde mümkündür
Zaman zaman derinin beyaz lekeler gövdenin bir kısmını etkileyebilir. Bu lokalize tek taraflı veya segmental Vitiligo olarak bilinir.
Tek taraflı Vitiligo ikili Vitiligo gibi ortak olarak fazla değildir. Bu çocuklar çoğu genellikle oluşur. Segmental Vitiligo ile yarıdan fazlası hasta yamaları ya da beyaz saç noktalar var.
Vitiligo diğer bazı yaygın örnekleri de vardır vitiligo yağı
â € ¢ Odak Vitiligo: Bir veya daha fazla deri parçaları yerelleştirilmiş bir yerde onların pigment veya renk damla ise, Odak Vitiligo olarak bilinir.
â € ¢ mukozal Vitiligo: Vitiligo sadece mukoza membranları ile sınırlıdır, bu mukozal Vitiligo olarak bilinir
â € ¢ Acro-yüz Vitiligo: Vitiligo gibi devletinde Renksizleşme gibi yüz bölgesi, baş, eller ve ayaklar gibi maruz kalan vücut parçaları üzerinde olur.
€ ¢ Vitiligo Vulgaris â: bu adı beyaz lekeler geniş bir vücut üzerinde dağılmış bir biçimde verilir.
â € ¢ Karışık Vitiligo: dağıtımının birden fazla desen segmental ve akrofasyal gibi aynı bireyde, kurmak ediyorsanız, Karışık Vitiligo olarak kabul edilmektedir. vitiligo kremi
â € ¢ Universal veya komple, Vitiligo: evrensel veya tamamen Vitiligo olarak tanındığı zaman Vitiligo vakalarının bir dizi, tam veya hemen hemen tüm depigmentasyon vardır.
€ ¢ â Mesleki Vitiligo: Vitiligo için risk altında bir kişinin belirli bir kimyasal maddeye maruz ise, mutlak bir sonucu olarak beyaz lekeler bir görünüme sahip bir cilt reaksiyonuna neden olabilir. Böyle Vitiligo bazen mesleki veya İletişim Vitiligo bilinmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder