11 Eylül 2013 Çarşamba

Kapari Turşusu ve Mide Ağrısı

kapari turşusuKapari Turşusu , Mutlaka hepimizin karın ağrısı yaşadığı zamanlar olmuştur. Yemek yerken, yemeden önce veya sonra
yaşanan karın ağrıları, sinir sistemi ile ilgili karın ağrıları çok sıklıkla varsa ciddi bir durum söz konusu olabilir.
Eğer karın ağrısı hissetmiş olabilir hayatında pek çok zamanlar olabilir . Karın ağrısı yaygın karın ağrısı olarak adlandırılır . Bu karın ağrısı nedenleri gelince , onları bir sürü vardır . Çünkü hazımsızlık , gaz ya da mide rahatsızlığı olabilir diğer böyle bir şey karın ağrısı yaşayabilirsiniz .

Bu, doğru şekilde yemek değil eğer ya da aşırı miktarda yemek eğer , çünkü gaz veya hazımsızlık mide ağrısı alma sona erecek demektir . Bunun dışında yaygın nedeni dışında, karın ağrısı tetikleyebilir birçok nedeni vardır . Örneğin , kronik kabızlık , gıda zehirlenmesi , ülser , mide baca , apandisit , fıtık , böbrek taşı ve idrar yolu enfeksiyonları karın ağrısı neden olabilir nedenlerinden sadece birkaçıdır .
Aslında , karın karın ağrısı neden farklı organlar olduğu anlamına gelir anatomik bir alandır . Onun mide kaynaklı gibi hissediyor insan bu organların herhangi bir ağrı bulduğunuzda bu organların bağırsak, mide , kolon , karaciğer, pankreas , vb , onlar karın ağrısı olarak almak . Eğer hafifçe bir karın ağrısı almak asla ve biraz daha ciddi bir neden dolayı olabilir gibi doktorunuza danışın gerektiğini bu karmaşıklık olması.
Ancak, aşırı yemek yeme ya da diğer yaygın nedenlerinden olabilir genel karın ağrısı durumunda , o zaman bazı ev ilaçları ile gidebilirsiniz . Ev ilaçları gerçekten birçok durumda çok işe yarar . Karın ağrısı ciddi olabilir aslında hiç şüphe yoktur . Yani, hemen dikkat gerektirir . Daha iyi hissetmek için bazı ev ilaçları kullanabilirsiniz yer. Kapari İçeriği  Bir doktora gidemez zaman gecenin ortasında karın ağrısı hissediyorsanız Örneğin, o zaman zencefil deneyebilirsiniz . Sadece suyunu almak için zencefil küçük bir parça almak zorunda kalacak . Uygulanması ve karın bu suyu masaj gerçekten çok yardımcı olabilir . Çoğu durumda, gerçekten çok etkili olduğu kanıtlanmıştır. Limon çayı da karın ağrısı ile başa çıkmak için size yardımcı olabilir . Ayrıca bu sadece çay için bazı tat eklemek olmaz gibi bazı bal ekleyin , ancak , aynı zamanda rahatladım hissettirmek için çalışacaktır .


Dışında bazı ev ya da bitkisel ilaçlar ile gitmekten , ayrıca karın ağrısı arkasındaki nedenleri anlamak için denemek gerekir . Örneğin, yenildiğinde hasta hissettirecek belirli şeyler vardır . Bu karın ağrısı neden olabilir Yani , sen de onları yememek gerekir , olmayan pastörize içecekler kaçınılmalıdır . Son olarak, bu sadece sulu tutmak olmaz gibi yeterli içme suyu sağlamak gerekir, ancak , aynı zamanda yumuşak dışkılama için çalışacak .

0 yorum:

Yorum Gönder